INFO

Op zondag 24 maart zetten we opnieuw onze deuren voor iedereen een hele dag open! Dit doen we ieder jaar.

Onze opendeurdag is opgebouwd uit verschillende onderdelen;

– Vrije inloopmomenten; hier ben je doorlopend welkom om een kijkje te komen nemen, de ruimtes te verkennen, kennis te maken met teamleden, vragen te stellen, etc…

– Workshops; Deze 45minuten durende workshops bieden we gratis aan ter kennismaking.
Wil je zeker zijn van een plaats, reserveer je plek via de digitale agenda.

– Individuele kennismakingsmomenten; Ooit al eens gespeeddatet met een coach of therapeut? Dat kan vandaag tijdens de individuele kennismakingsmomenten. Hier krijg je de kans om 1 op 1 kennis te maken met de therapeut/coach. Dit kan door middel van een persoonlijke vraag, een algemene kennismaking met wat hij/zij aanbiedt, een kort “proevertje” van het aanbod. Ook hier is reserveren aanbevolen. Zo ben je zeker van een plaats. Is er geen plek meer vrij, aarzel niet om ons te contacteren, dan zoeken we een andere oplossing!

Gedurende de hele dag kan je natuurlijk gewoon langskomen met vragen, nieuwsgierigheid, etc…
Tijdens de workshops kan je niet vrij rondlopen in het gebouw. Op die momenten zal iemand je ontvangen voor ons gebouw met een tas thee, hij of zij kan je vragen beantwoorden of uitleg geven.

Gelieve zo veel mogelijk op voorhand via onze digitale agenda in te schrijven voor workshops en individuele kennismakingen. Zo ben je zeker van je plek!
Mits voldoende plek, is er op de dag zelf ook nog de mogelijkheid om je aan te melden en alsnog aan te sluiten, maar vol is vol. 

We kijken er alvast naar uit jullie te mogen ontmoeten!

Tot binnenkort,
Team Huis Wel-Zijn

PROGRAMMA

INSCHRIJVINGEN

TEAM

SNEAK PEEK

× Hoe kan ik je helpen?