INSCHRIJVINGEN WORKSHOPS

Workshop Gezonde ontbijtjes

Probeer je de dag goed te starten maar weet je niet waar te beginnen? Wil je wat ideetjes om een beetje creatiever en toch eenvoudig en snel een ontbijtje in elkaar te steken? Vraag je je af of brood al dan niet gezond is? Zit je met vragen over intermittent fasting?

Kom dan zeker naar de workshop gezonde ontbijtjes. We maken een gezond ontbijtje, je krijgt informatie en ideetjes voor je toekomstige ontbijtjes en je mag uiteraard al je vragen stellen. Schrijf je hier in.

 

Infosessie loopbaanbegeleiding

Wil jij ook graag terug gelukkig zijn op je werk? En blijf je het maar uitstellen om de grote stap te zetten? Ben je bang of onzeker of dit wel de juiste keuze is?
Loopbaanbegeleiding is dé remedie wanneer je geen voldoening en zingeving meer ervaart en behoefte hebt aan meer uitdaging of net meer balans.
Tijdens deze infosessie wordt duidelijk hoe loopbaanbegeleiding je hiermee kan helpen. Schrijf je hier in.

 

Workshop Gentle Moving meditation

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt? Een sluimerend ontevreden gevoel? Je ziet de uitweg niet en het gaat van kwaad naar erger. Verlies je efficiëntie, kan je je moeilijk concentreren en geraakt je meer en meer uitgeput?

Gentle Moving Meditation bestaat uit twee delen:
Ik bied je unieke en heel specifieke richtlijnen aan om je ontspanning terug te vinden en te laten evolueren naar meditatie. Je ontdekt jouw zuivere energie en leert hoe je blokkades en ‘gevangen’ energie transformeert. Je energie neemt toe en deze ‘weet’ wat voor jou juist en goed is.
Ik onthul de innerlijke principes die beschrijven wanneer jouw energie voor je houding en je bewegingen zorgt. We genieten optimaal van enkele eenvoudige oefeningen. Deze ervaring kan je toepassen in je dagelijkse leven. We oefenen ook met twee wat extra feedback geeft, om elkaar te steunen en gewoon omdat het leuk is.
Je gaat met meer energie naar huis wat zorgt voor een veerkrachtig en soepel lichaam, een heldere geest en ruime ademhaling. Je weet wat je wil en je hebt de drive om het effectief uit te voeren. Je neemt de touwtjes van jouw leven terug in handen.

Graag eens uitproberen? Schrijf je hier in.

 

Workshop Beeldende therapie

“Op een creatieve wijze jezelf verder ont-wikkelen”
In veel vormen van therapie is praten erg belangrijk, maar niet iedereen kan met woorden uitdrukken wat er in hem of haar omgaat.
Beelden en gewaarwordingen zeggen vaak veel meer dan woorden, ze kunnen direct en confronterend zijn, maar daardoor juist begrijpelijker.

Met beeld en ervaring doen we automatisch beroep op ons natuurlijk verwerkingssysteem, iets dat we vaak in onze kindertijd hebben afgeleerd .
De nadruk tijdens deze workshop en deze vorm van therapie ligt niet op het creëren van mooie dingen, maar op de ervaring, de inzichten die het biedt en het leerproces.

Wil je eens proberen? Schrijf je hier in.

 

Individuele kennismaking met Isabelle

Loopbaanbegeleiding, sofrologie, burn-out coaching, re-integratie na langdurige ziekte, keuzestress, allemaal begrippen die Isabelle niet onbekend zijn.Maak je graag even persoonlijk kennis? Heb je een specifieke vraag? Wil je kijken wat Isabelle voor je kan betekenen?  Boek hier je afspraak in.

 

Individuele kennismaking met Claire

Claire , twijfel niet en plan hier je afspraak.

Individuele kennismaking met Wendy

Als integratieve psychotherapeute begeleidt Wendy je op je levensweg. Wendy gaat samen met jou via gesprekstherapie, creatief denken en observatie je obstakels verkennen en je krachten versterken zodat jij op je levenspad weer “jouw koers” kan varen.

Schrijf je hier in.

 

Individuele kennismaking met Ella

Ella is erkend diëtist en maakt sinds kort deel uit van het team van Huis Wel-Zijn. Ella richt mij vooral op het begeleiden van personen die worstelen met een eetstoornis zoals eetbuistoornis, boulimia nervosa, anorexia nervosa, orthorexia … Iedereen is ook zeker welkom bij haar wanneer je hulp wil bij een gezond eetpatroon, vermagering, diabetes, verhoogde cholesterol, hart- en vaatziekten, intoleranties, emotioneel eten …

Wil je graag kijken wat Ella voor je kan betekenen, maak hier je afspraak en stel vragen!

Individuele kennismaking met Hanne

Hanne is psychologe, ze inspireert en helpt jou om bewust en licht te leven.
Het is haar passie mensen te empoweren om kapitein van hun eigen leven te zijn.
Haar ‘schatkist’ is gevuld met een gevarieerd aanbod aan tools die jou helpen om rust te vinden bij jezelf, helderheid te krijgen, angsten te overwinnen, emoties te leren plaatsen, mildheid te ontmoeten, je energie te ontgrendelen, grenzen te voelen en bewaken, Hanne gaat op weg met je om weer echt contact te maken met jeZELF.
Hierbij maakt ze gebruik van gesprekstherapie, yoga- en ademhalingsoefeningen, meditatie, visualisatie, intuïtie, energiewerk, rituelen, opdrachten en fysieke oefeningen.

Nieuwsgierig naar wie Hanne is en haar aanbod? Maak hier je afspraak.

INFO

PROGRAMMA

TEAM

SNEAK PEEK

× Hoe kan ik je helpen?