INFO

PROGRAMMA

INSCHRIJVINGEN WORKSHOPS & INDIVIDUELE KENNISMAKINGSSESSIES

Workshop “Echt ontspannen en vrij bewegen” – Yves Verbeeck

Tijdens deze workshop geef ik unieke en specifieke richtlijnen mee hoe je ontspant en jouw energie ontdekt. Tevens krijg je wegwijzers hoe je ervoor zorgt dat je je niet laat afleiden en in alle vrijheid kiest om vanuit deze energie te bewegen en leven

Schrijf je hier in.

Workshop “”EFT (Emotional Freedom Techniques)” – Marleen Onghena en Isabelle Van de Vijver

Wil jij ook graag kennismaken met wat EFT je te bieden heeft?

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques. Het is een evidence based acupressuurmethodiek, maar dan zonder naalden.
Door zachtjes een reeks energie/meridiaan- of acupressuurpunten aan te tikken met je vingers stimuleer je de relaxatierespons van jouw lichaam.
Terwijl je deze punten aantikt, houd je je focus op de emotionele gebeurtenis, de fysieke pijn of beperkende overtuiging die je blokkeert. Wanneer je simultaan tikt terwijl je focust op de pijn zal de stressrespons, die voelbaar is in je lichaam, zachtjes aan uitdoven.

Op deze manier kan EFT de negatieve emotionele lading ontkoppelen van de pijnlijke herinnering.

Schrijf je hier in.

Workshop: Kundalini Yoga – Marleen Onghena

Kundalini yoga wordt ook wel de moeder van de yoga genoemd of de yoga van Bewustzijn, met als doel de “life force energy” onderin de ruggengraat te activeren, deze geleidelijk aan door opgebouwde blokkades heen werkt en het onbewuste wordt bewust gemaakt. Dit brengt inzicht en heling.

Deze techniek combineert nauwkeurig en bewust adem, mudra, oog-focus, mantra en houdingen (kriya) om het hormoonstelsel in balans te brengen, het zenuwstelsel te versterken, de longcapaciteit te vergroten, en het bloed te zuiveren. Het brengt balans in lichaam, geest en ziel.

Door regelmatig Kundalini Yoga te beoefenen, verhoog je deze energie en komen deze chakra’s meer en meer in balans. De energie stroomt dan moeiteloos door je lichaam wat positief effect heeft op je gezondheid, je emotionele gesteldheid en je bewustzijn. Dit heeft weer als gevolg dat je meer rust en ontspanning ervaart in je leven.

.Schrijf je hier in.

Workshop: Beeldende therapie – Kris De Rycker

“Op een creatieve wijze jezelf verder ont-wikkelen”
In veel vormen van therapie is praten erg belangrijk, maar niet iedereen kan met woorden uitdrukken wat er in hem of haar omgaat.
Beelden en gewaarwordingen zeggen vaak veel meer dan woorden, ze kunnen direct en confronterend zijn, maar daardoor juist begrijpelijker. Met beeld en ervaring doen we automatisch beroep op ons natuurlijk verwerkingssysteem, iets dat we vaak in onze kindertijd hebben afgeleerd .
De nadruk tijdens deze workshop en deze vorm van therapie ligt niet op het creëren van mooie dingen, maar op de ervaring, de inzichten die het biedt en het leerproces. Wil je eens ervaren? Schrijf je hier in.

Individuele kennismaking met Isabelle

Loopbaanbegeleiding, sofrologie, burn-out coaching, re-integratie na langdurige ziekte, keuzestress, allemaal begrippen die Isabelle niet onbekend zijn.Maak je graag even persoonlijk kennis? Heb je een specifieke vraag? Wil je kijken wat Isabelle voor je kan betekenen?  Boek hier je afspraak in.

Individuele kennismaking met Claire

Claire is lifestyle coach en geeft shiatsu sessies. Ze is altijd al gepassioneerd geweest over de werking van het menselijk lichaam en de invloed van onze levensstijl daarop. In de loop der jaren heeft ze door haar ervaring en verschillende opleidingen (Oosterse geneeskunde, life coaching, dieetleer, yoga, aromatherapie ) een begeleidingsmethode kunnen creëren waarmee jij je zelfvertrouwen kunt herwinnen en een evenwicht in je leven kunt vinden, zodat je zowel van binnen als van buiten weer kunt stralen. Ben je op zoek naar handvatten die jij in je leven kan hanteren om te groeien? Twijfel dan niet en plan hier je afspraak.

Individuele kennismaking met Wendy

Als integratieve psychotherapeute begeleidt Wendy je op je levensweg. Wendy gaat samen met jou via gesprekstherapie, creatief denken en observatie je obstakels verkennen en je krachten versterken zodat jij op je levenspad weer “jouw koers” kan varen. Schrijf je hier in.

Individuele kennismaking met Marleen

Al sinds Marleen haar 20 ste is yoga haar passie en het heeft haar sindsdien nooit meer losgelaten. Na het beoefenen van verschillende vormen yoga werd wel duidelijk dat kundalini yoga en yin yoga haar hart en leven veroverden..

Vanuit haar vorig beroep als verpleegkundige op intensieve neonatologie groeide Marleen verder uit tot kindertolk, spiegelexpert, EFT therapeut en traumabegeleider.Vaak durven we niet te geloven dat onze problemen kunnen worden opgelost omdat we er al zo lang mee rondlopen. Marleen neemt je mee op weg en leert je de technieken zelf toe te passen. Je ontdekt zo je eigen zelfhelend vermogen en de ervaring je eigen leven meer zelf in handen te nemen. Zin om kennis te maken met Marleen? Maak maak hier je afspraak en stel vragen!

Individuele kennismaking met Yves

Heb je het gevoel dat alles energie kost? Komen klachten, lichamelijk of mentaal, telkens terug, ook al is het in een andere vorm? Weet je wat je zou moeten doen maar kom je niet in beweging? Weerhouden fysieke klachten je om je droom te verwezenlijken? Spanningen en stress verkrampen je lichaam en vernauwen je blik. Je houding laat zien waar je spanning vasthoudt. Je compenseert in bewegingen om spanningen te omzeilen.

Het is tijd om het over een andere boeg te gooien. Yves kan je zowel in zijn trainingen als individuele sessies meenemen om hier definitief verandering in te brengen. Ben je benieuwd en wil je hier graag vragen over stellen? maak hier je afspraak voor kennismaking tijdens onze opendeurdag

TEAM

SNEAK PEEK

× Hoe kan ik je helpen?