Mijn naam is Ella. Ik ben erkend diëtist en ga graag samen met jou op weg om goed voor je lichaam te zorgen.

Naast mijn passie om mensen te helpen naar een gezonde levensstijl heb ik ook een liefde voor horeca. Deze vervul ik door, naast mijn werk als diëtist, deeltijds in de horeca te werken.

Ik ken vanuit eigen ervaring de angst en de moeilijkheden die met eten verbonden kunnen zijn, maar ik weet ook wat genieten van eten is. Ondertussen heb ik een mooie balans gevonden en is eten enkel nog een bron van plezier in mijn leven. Graag wil ik jou op weg helpen om terug een evenwicht te vinden en een gezonde relatie met voeding te ontwikkelen.

Een verstoorde relatie met je lichaam en voeding kan zich op verschillende manieren manifesteren.

Zo kan het zijn dat je fysieke klachten ondervindt zoals overgewicht, ondergewicht, kortademigheid, snel vermoeid zijn, hart- en vaatziekten, verhoogde cholesterol, diabetes, darmklachten, allergieën…

Ook kan het zijn dat de moeilijkheden met eten zich vooral op mentaal vlak manifesteren. Misschien denk je wel heel de dag door aan eten waardoor het jouw leven gaat belemmeren, het je helemaal uitput en je in de weg staat om jouw leven ten volle te leven.

Welke struggles je ook ervaart, ik ga graag samen met jou op weg. In een intakegesprek luister ik naar waar jij tegen aanloopt. Er zijn geen oordelen. Ik zie jou als persoon en het enige wat echt belangrijk is, is dat jij je zowel fysiek als mentaal beter gaat voelen door het traject dat we samen aangaan. We stellen doelen die jij graag wil bereiken. Hierin sta ik je bij met mijn kennis, advies en coaching zodat jij jouw doelen kan verwezenlijken. Hierbij maak ik onder andere gebruik van Live The Connection. Dit is een methode die het jou makkelijker maakt om te bereiken wat je echt wil.

Aanbod:

  • Diëtist

– gezonde voeding

– eetstoornissen: anorexia nervosa, boulimia nervosa, binge eating, orthorexia, eetstoornis NAO

– vermageren

– diabetes, darmklachten, voedingsallergieën en intoleranties, verhoogde cholesterol, emotioneel eten

  • Live The Connection (LTC) – coach

    Volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar

    Terugbetaling mogelijk bij verschillende mutualiteiten.

    × Hoe kan ik je helpen?