Ik ben Laura, seksuoloog en je kunt bij mij terecht voor informatie en educatie rond het thema seksualiteit en relaties, maar ook als je seksuele of relatieproblemen hebt die je wilt aanpakken.

We gaan samen met jouw moeilijkheden aan de slag door middel van gesprekstherapie.

Ik spits me voornamelijk toe op vrouwen of koppels en werk graag met jou/jullie aan thema’s als seksuele pijn, seksueel verlangen en/of opwinding en orgasmeproblemen.

Aansluitend verbind ik graag mijn twee disciplines waarin ik geschoold ben tot mijn passie. Namelijk ouders begeleiden bij relationele, seksuele obstakels in en rond de zwangerschap.

Je kan concreet bij mij eveneens op gesprek komen vanaf de kinderwens, na een vroeg zwangerschapsverlies (miskraam), een ongewenste zwangerschap, een abortus, maar ook rond seksualiteit voor, tijdens of na de zwangerschap, en tot slot ook bij uitdagingen die hooggevoeligheid op dit vlak met zich meebrengt.

Daarnaast werk ik ook in het Centrum na Seksueel Geweld in Antwerpen en ben ik vrijwilliger bij punt vzw. Het thema seksueel geweld ligt me namelijk ook nauw aan het hart en ook daarvoor kan je bij mij terecht.

Zit je met vragen? Aarzel dan niet om me te contacteren! Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan.

Aanbod:

Terugbetaling bij verschillende mutualiteiten mogelijk.

 

Tijdelijke cliëntenstop.
× Hoe kan ik je helpen?