Hoi, ik ben Linda. Al jarenlang ben ik actief als cranio sacraal therapeut en Bars Facilitator. Ik geef ook yoga en verzorg diverse opleidingen over mijn vakgebieden. 

Als kind al verwonderde mens en natuur me altijd: het fascineerde me hoe ons lichaam nooit ophoudt met werken, zelfs niet als we slapen, en hoe de natuur zich altijd opnieuw blijft hernieuwen. Maar terwijl we ons in allerlei bochten proberen te wringen om in het plaatje dat ons zo vaak opgelegd wordt te passen, kwam steeds vaker de vraag naar boven of en hoe er ruimte kan blijven voor onszelf, ons denken, ons voelen en ons weten. 

Ik verdiepte me in de tarotkaarten, chakra’s, energiebanen en kwam in aanraking met cranio sacrale therapie. In de cranio vond ik een deel van de antwoorden. Ons energieveld en lichaam stoppen inderdaad nooit en alles wordt netjes opgeslagen in onze cellen.  Door me ook in het bewegingsritme van ons lichaam verder te verdiepen, kwam er later nog Afrikaanse dans en yoga bij.

In mijn sessies laat ik je graag weer volop je lichaam ontdekken en voelen, laat ik je weer dichter bij je kern komen. Ik nodig je dan ook graag uit om kennis te maken tijdens een cranio sessie of een yogales.

Aanbod:

Tijdens de maanden juni-juli-augustus kan je een 5 beurtenkaart aankopen en je per sessie inschrijven.

× Hoe kan ik je helpen?