Yoga is mijn passie sinds mijn 20 ste en het heeft me sindsdien nooit meer losgelaten. De stap naar les geven kwam wat later en bracht me op een prachtig en ook wel hobbelig pad dat me meer en meer naar mezelf leidde, naar mijn eigen diepte, hart en innerlijk weten. Niet te vergeten bracht het me ook veel meer verbinding met mijn lichaam en emoties.

Na het beoefenen van verschillende vormen yoga werd wel duidelijk dat kundalini yoga en yin yoga mijn hart en leven veroverden. Vooral kundalini yoga bracht heel snel grote veranderingen in mijn leven en bewustzijn. Een groot geschenk.

Ik ontdekte meer en meer mezelf en mijn vaardigheden en talenten. Ook in mijn beroep als verpleegkundige op intensieve neonatologie nam ik meer de richting naar de begeleiding van de ouders in deze stressvolle en angstige fase voor hen. Ik groeide verder uit tot kindertolk, spiegelexpert, EFT therapeut en traumabegeleider.

To be steady in the soul, and free in the spirit.

Vaak durven we niet te geloven dat onze problemen kunnen worden opgelost omdat we er al zo lang mee rondlopen. En als we al heel veel mislukte pogingen hebben ondernomen, komen we tot de conclusie dat onze problemen waarschijnlijk bij ons horen, dat we er maar mee moeten leren leven.

Niets is minder waar, samen gaan we op weg en het mooie is dat je de technieken na verloop van tijd ook zelf leert toe te passen zodat je hier ook zelf mee aan de slag kan. Je ontdekt zo ook je eigen zelfhelend vermogen en de ervaring je eigen leven meer zelf in handen te nemen.

× Hoe kan ik je helpen?