Hallo, ik ben Michaël. Mijn reis om uit de ratrace te stappen als workaholic heeft verschillende fases doorlopen en diverse vormen aangenomen. Telkens als ik uit een ratrace stapte, bevond ik me in een andere tunnel. Hoe onduidelijk het ook was, ik heb altijd onbewust mijn innerlijke energie gevolgd. De laatste jaren heb ik verschillende technieken geleerd om beter te luisteren en in contact te komen met die energie, en nu wil ik die graag delen. Huis wel-zijn lijkt me daarvoor de geschikte plaats voor te zijn.

Hoewel ik geen specifiek doel voor ogen heb, voelt de richting fantastisch goed aan en dat is precies zoals het hoort. Mensen die me langer kennen, bevestigen dat ik met plezier en toewijding mijn werk doe, en daardoor ook goed doe. Ik heb systematisch en leergierig mijn kennis op dit gebied vergroot, en het mooie van deze quantum-wetenschap is dat het leren nooit ophoudt. Ik vermoed dus dat het me nog lang zal blijven boeien.

Bij Huis Wel-Zijn wil ik graag een aantal dingen delen, zoals Kundalini Bodywork, Innerdance, LNT, Chi-Flow, Therapeutische Massage en Lomi Lomi Massage. Daarnaast bied ik nog een aantal andere dingen aan in het water en andere met muziek die u kan aantreffen op www.Go-wth-the-flow.be Check het eens uit als het past, zoals ik al zei, de richting voelt goed!

De benaderingen, technieken en combinaties ervan hebben allemaal hetzelfde doel: “Dat ene celletje dat jouw naam draagt in contact te brengen met al die andere cellen in jouw prachtige lichaam.” De kunst is om een balans te vinden die bij jou past en die je zelf op jouw eigen maat kunt laten evolueren. Daar kan ik je bij helpen.

Mijn intentie is om iedereen op maat te kunnen helpen. Op termijn zul je zelf in staat zijn om de inzichten die ik je geef toe te passen en jezelf te behandelen. Het zou opportunistisch, half werk of simpelweg dom zijn als ik die kennis voor mezelf zou houden.

Welke techniek het beste bij jou past, hangt af van het moment. De kans is groot dat één bepaalde techniek jou dusdanig aanspreekt, dat dit je deur opent naar een fantastische ontdekkingsreis. Een reis naar jezelf en vooral naar meer zelfliefde. Soms heb je maar één vonkje nodig om het vuur in jezelf aan te wakkeren. Welkom op jouw reis van positieve transformatie, nieuwe inzichten, betere relaties en vibraties die automatisch de dingen aantrekken die je diep in je hart koestert. Door geest, lichaam en hart met elkaar in harmonie te brengen, ga je op de meest fantastische droomreis die je ooit had kunnen bedenken. Geniet van je reis!

× Hoe kan ik je helpen?