Vanaf mijn 5 jaar oud droomde ik ervan om prima ballerina te worden.
Toen ik op 9-jarige leeftijd werd toegelaten tot de Koninklijke Balletschool te Antwerpen kreeg die droom ook echt vorm.
Heel mijn jeugd heb ik al dansend doorgebracht.
Als de pianomuziek stopte danste ik in mijn hoofd verder, dansen was mijn passie.

Tot op 19-jarige leeftijd mijn lichaam aangaf dat het op deze manier niet meer verder kon. Ik was te lang en te vaak over mijn grenzen gegaan.
Door een blessure moest ik noodgedwongen stoppen met dansen en moest ik mijn droom als prima ballerina voor altijd opbergen.

Na een sabbatjaar ging ik op zoek naar een nieuwe bewegingsvorm, een nieuwe passie. Zo kwam ik na vele jaren en via verschillende yogastijlen bij de yogaschool van Greet De Pauw – Purusha in Buggenhout terecht.
Waar yoga mij aanvankelijk vooral boeide om de yogahoudingen, begon mijn interesse naar de geschiedenis, yogafilosofie,… steeds groter te worden. Zo startte ik in 2014 aan mijn vijfjarige yogadocentenopleiding bij Purusha, een opleiding erkend door de Nederlandstalige yogafederatie.
Het is een opleiding volgens de traditie van Krishnamacharya, gebaseerd op de klassieke yogateksten.

Waar mijn yogadocentenopleiding aanvankelijk startte als een persoonlijk project, om mijn eigen yogapraktijk uit te breiden, kreeg ik steeds vaker de vraag om zelf yogales te geven. Zo geef ik sinds 2015 yogalessen en assisteer ik ook in de yogadocentenopleidingen bij Purusha.

Yoga heeft mij geleerd bewuster in het leven te staan, bewuster om te gaan met mijn grenzen, meer innerlijke rust te vinden en om dichter bij mijzelf te blijven.
Via mijn yogalessen tracht ik dit door te geven.

× Hoe kan ik je helpen?