Geïnspireerd door mijn eigen ervaringen, ben ik me doorheen de jaren alsmaar meer gaan toeleggen op lichaamswerk. Zo geraakte ik gepassioneerd door de wonderlijke kwaliteiten en mogelijkheden van tantramassage, dieptemassage en ontspanningsmassage: een wereld die me blijft fascineren en me telkens weer uitnodigt om me er verder in te verdiepen. 

Keer op keer word ik geraakt door de kracht van massage: hoe aanraking je weer energie kan schenken, hoe helend ze kan zijn voor lichamelijke klachten, hoe ze je weer volop van het leven kan laten genieten, wanneer je je weer ten volle bewust wordt van je lichaam. Uit je hoofd en in je lichaam. Luisteren naar wat het jou te vertellen heeft, iets nieuws laten ontpoppen.

Zelf was ik ooit van mijn levenspad afgedwaald en zo was ik  ook de verbinding met mijn lichaam kwijtgeraakt. Tantra en ander lichaamswerk hebben daar weer verandering in gebracht. Ik mocht mijn levensenergie en vreugde terug ontdekken. Ook traumatische ervaringen kregen de tijd en ruimte om verwerkt te worden. Wat ik mocht ontvangen, was het mooiste cadeau ooit: Zelfliefde.

Deze bijzondere ervaring, dit prachtige cadeau, wil ik ook graag aan jou doorgeven. Jou vanuit een diepwaarderende aandacht voor alles wat er is én in alle geborgenheid begeleiden in jouw persoonlijke (groei)proces: dat is wat mij tot leven brengt. Ik bied je graag die ruimte tijdens je reis om weer dichter bij zichzelf te komen zodat je je emoties weer ten volle kan én mag voelen en je energie weer volop mag stromen. Je mag thuiskomen bij jezelf.

Dit is mijn pad, hier ligt mijn kracht. Niets is mooier dan jou vanuit de veiligheid die ik je bied, weer volop te laten verbinden met je lichaam en je vitaliteit te laten herontdekken.

Ik heet je welkom.

× Hoe kan ik je helpen?