CHI FLOW – kudalini activation

Chi-flow is de naam waarmee Michaël groep sessies aanbiedt waarbij ruimte wordt gehouden om kundalini energie door het lichaam te laten stromen. Na 3-tal jaar aan intensieve ervaringen met KAP-sessies, opleidingen Kundalini Bodywork (level one & two), Innerdance, Tantra en zelfstudie werkte hij zijn eigen stijl uit die in de toekomst nog verder aangepast zal worden. Chi-flow is een balans tussen verschillende vormen van energiewerk waar Michaël vrede mee heeft om in groep-sessies aan te bieden en steeds onderhevig zal zijn aan verbeteringen.

Voor mensen die nog geen actieve kundalini hebben kan het zijn dat de activatie wat langer duurt dan sommige Kundalini-activatie alternatieven maar die zachte aanpak is een keuze. Michaël verkiest dat iemand geen vervolgsessie wil omdat zij of hij niet bewogen heeft tijdens de sessie en er daardoor van uitgaat dat er niets gebeurd is, boven iemand met een te grote leegte de wereld in te sturen, na een zware release. Het is niet omdat het lichaam niet beweegt dat er niets gebeurt, in tegendeel vaak.

Chi-flow voorziet in een fijne musical-de-armoring die een zachte introductie biedt om kennis mee te maken. Deelnemers met een geactiveerde kundalini kunnen zich tegoed doen aan de sensitieve energie waar Chi-flow de ruimte voor biedt. Op de unieke muziekstijl en vibratie tracht hij de deelnemers, soms met subtiele humor en een beetje no-nonsens-rebellie, mee te voeren naar intense zachtheid, zelfliefde en transformatie van wat we kwijt willen naar innerlijke kracht.

De kennis die hij vergaard heeft aan holistische helende therapieën wil Michaël niet alleen toepassen maar terwijl ook delen zodat ieder op termijn hiermee zelf aan de slag kan. In een open communicatie wil hij alle deelnemers meenemen in een verhaal waarbij ieder op termijn ook anderen kan helpen. Met Chi-flow trachten we, open-source, de meest onvoorwaardelijke manier voor dergelijke therapie in de wereld aan te bieden.

Wanneer: tweewekelijks op zondag 18u-21u
Prijs: €65 per persoon

Meer info of inschrijven?
Michael@huiswelzijn.be
0495 38 28 72

× Hoe kan ik je helpen?