Dieptemassage (deep tissue massage) helpt bij chronische en acute bewegings- of pijnklachten.

Deze massage is bijzonder effectief om zowel chronische als acute  bewegings- of pijnklachten te verhelpen. De blokkades in je lichaam worden aangepakt zodat je opnieuw beweeglijker wordt, je weefsel soepeler aanvoelt en je pijnklachten verminderen.

Een dieptemassage is ook ideaal om spieren en spiergroepen los te maken en zodoende de knelling van gevoelszenuwen te verkleinen. Hierdoor kunnen specifieke klachten zoals oogpijn, oorsuizingen, duizeligheid en andere verholpen worden.
Deze massage verhelpt niet alleen je huidige pijnklachten maar werkt ook preventief zodat pijn in de toekomst kan vermeden worden.

Enkele voorbeelden van indicaties:

  • Rug- en nekpijn
  • Hoofdpijn
  • Overbelasting van spieren door bv. sport, werk, stress,…
  • Tenniselleboog/golfelleboog
  • Kniepijn

Wat mag je verwachten?

Allereerst geef ik je de tijd om te vertellen wat er speelt. Vervolgens neem je plaats op de massagetafel. Ik begin met een zachtere massage om de spieren op te warmen. Ondertussen voel ik waar er spanning zit in je lichaam. Ik werk intuïtief, dus niet volgens een bepaalde volgorde.

Geleidelijk aan werk ik dieper in op het spierweefsel.  Ten allen tijde mag je aangeven wanneer het te hard is. Technieken die ik gebruik bij een diepte massage zijn onder andere stretching, kneding, fricties, triggerpoint massage en diepe stimulatie met elleboog of handen. De nodige druk wordt uitgeoefend op de pijnlijke spiergroepen of delen van je lichaam die vast zitten.

Hierdoor krijg je een betere doorbloeding van spieren en bindweefsel, je spierspanning neemt af en je lichaam voelt weer ontspannen en soepel.

Hoeveel tijd neem je uit voor een dieptemassage?

Dit hang af van de indicatie.

Voor rug en nekklachten masseer ik  60 minuten.

Voor armen en benen 30 min.

Je krijgt voor en na nog rustig de tijd om aan te komen en je terug klaar te maken, reken dus in je agenda een kwartiertje bij. 

Indien je vragen hebt, mag je me altijd contacteren.

Duur van de massage:
60 min  (rug en nekklachten) of
30 min (enkel armen en benen)

Je krijgt voor en na nog rustig de tijd om aan te komen en je terug klaar te maken

Prijs: €60 of €35

Meer info?
Vera Van Schoor
vera@huiswelzijn.be
0468 42 31 42

Maak via mijn specifieke agenda hier je afspraak 

× Hoe kan ik je helpen?