Als diëtist begeleid ik je graag in het bereiken van een gezonde levensstijl. Je kan bij mij terecht voor hulp bij vermagering, diabetes type 2, allergieën en intoleranties, te hoge cholesterol, emotioneel eten en eetstoornissen.

In een intakegesprek bekijken we samen wat jouw hulpvraag is en hoe ik jou hier het beste in kan begeleiden. Er zijn geen oordelen. Ik zie jou als persoon en het enige wat echt belangrijk is, is dat jij je zowel fysiek als mentaal beter gaat voelen door het traject dat we samen aangaan. We stellen doelen die jij graag wil bereiken. Hierin sta ik je bij met mijn kennis, advies en coaching zodat jij jouw doelen kan verwezenlijken.

 

Tarief:

€55 (60min)

€30 (30min)

Terugbetaling via mutualiteit mogelijk

Meer info?
Ella Hollevoet
Ella@huiswelzijn.be
0456 61 24 11

Eetstoornissen

De veilige hel van de eetstoornis. Het voelt veilig en eng tegelijkertijd. Het zorgt ervoor dat je met je hoofd boven water blijft, maar tegelijk maakt het je kapot. Zullen we samen op weg gaan naar een vrijer leven? Stapje voor stapje en op jouw tempo. Ik reik je handvaten aan zodat je langzaamaan de eetstoornis niet meer nodig hebt en terug vrij kan leven en genieten.

Ik help graag bij eetstoornissen zoals anorexia nervosa, boulimia nervosa, binge eating, orthorexia, eetstoornis NAO …
Emotioneel eten valt officieel niet onder eetstoornissen maar ook dit kan je enorm belemmeren in je leven. Hiermee help ik je graag verder.

Workshop Gezonde ontbijtjes

Probeer je de dag goed te starten maar weet je niet waar te beginnen? Wil je wat ideetjes om een beetje creatiever en toch eenvoudig en snel een ontbijtje in elkaar te steken? Vraag je je af of brood al dan niet gezond is? Zit je met vragen over intermittent fasting? Kom dan zeker naar de workshop gezonde ontbijtjes. We maken enkele gezonde ontbijtjes, je krijgt informatie en ideetjes voor je toekomstige ontbijtjes en je mag uiteraard al je vragen stellen.

Wanneer: 29 oktober 2022 van 10u tot 12u
Bijdrage: 30 euro

Live The Connection

Live The Connection is een krachtige methode die helpt om jouw doelen makkelijker te bereiken. Met deze methode hoef je niet meer alles louter op wilskracht te doen, maar zullen ook je onderbewuste impulsen juist georiënteerd staan. Zo bereik jij wat je écht wil.
Als diëtist gebruik ik deze methode voornamelijk om jou te ondersteunen in het bereiken van een gezonde levensstijl. Het is namelijk zo dat veel mensen wel weten wat ze moeten doen om goed voor hun lichaam te zorgen. Ook hebben veel mensen al een goed beeld van wat gezonde voeding is. Toch slagen we er niet altijd in deze kennis in de praktijk toe te passen. Dit komt door onderliggende patronen en overtuigingen die zich in ons onderbewuste hebben genesteld door vroegere ervaringen. Deze maken het ons soms moeilijk om te bereiken wat we écht willen. Om deze onderliggende patronen te veranderen naar gewenste patronen gebruik ik ‘Live The Connection’. 

× Hoe kan ik je helpen?