EFT healing circles

 

Eerste even vertellen wat EFT is…..EFT (emotional freedom techniques) is een evidence based acupressuur methodiek, zonder naalden.

Door zachtjes een reeks acupressuurpunten aan te tikken stimuleer je de relaxatierespons van jouw lichaam. Ondertussen hou je je focus op de emotionele gebeurtenis, de fysieke pijn of beperkende overtuiging die je blokkeert.

Door simultaan te tikken zal de stressrespons zachtjes aan uitdoven. Zodoende zal EFT de negatieve emotionele lading ontkoppelen van de pijnlijke herinnering en komt er ruimte vrij voor innerlijke rust en heling..

Wij bieden vanaf oktober Open EFT healing circles of groepssessies aan, waar we samen magie creëren en transformaties doormaken.

We gaan samen aan de slag met EFT en kiezen samen wie welk thema inbrengt. We tikken collectief als groep voor de inbrenger. De kracht van dit samen tikken is ongezien bijzonder, transformerend, hartverwarmend en geeft een diepgaand resultaat.

Benieuwd naar het effect? Aarzel dan niet en schrijf je in voor één van de volgende sessies:

  • Oktober: 20/10 of 22/10 – thema: Overvloed – Doorbreek je blokkades en overtuigingen over tekorten.
  • November 17/11 of 19/11 – thema: Zelfliefde – De relatie met jezelf
  • December 15/12 of 17/12 – thema: Authenticiteit – Spreek je eigen waarheid
    Deze sessies worden begeleid door Isabelle & Marleen

Wil je graag meer info, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Wil je graag een privé EFT healing sessie voor iemand (vriend/familielid) die ziek is of zware beproevingen moet doorstaan, dat kan ook! Ook dan helpen wij je graag verder.

Prijs: 25€ per sessie

Meer info?
Isabelle Van de Vijver
0474 47 47 18
Isabelle@huiswelzijn.be

× Hoe kan ik je helpen?