Emotional Balance

In de workshop EMOTIONAL BALANCE krijg je een handzame tool aangereikt om zélf mee aan de slag te gaan.

Je moet geen ‘expert’ zijn in ‘voelen’ of een uitgebreid arsenaal aan ‘gevoelsjargon’ te bezitten om hier je voordeel uit te halen.
We nemen een duik in ons onbewuste gevoelsleven, dat onbewuste deel van ons dat zo’n 95% van ons denken en handelen dagelijks bepaalt.
Door hierin kleine ‘interventies’ te doen – die voor iedereen haalbaar zijn – verlicht jij zelf snel je spanningsniveau (#stress) of ontkoppel je onbewust opgeslagen triggers uit het verleden.

De methodiek is gebaseerd op een combinatie van oude Oosterse geneeswijzen met moderne biofeedback, zelfinductie, meditatie en ademhaling.

Belangrijk is dat hij snel en efficiënt is, dat je hem op jezelf kan toepassen, effectief is ook al ben je geen ‘fan’, toegankelijk en veilig.

Na deze workshop kan je bij jezelf zowel acute stress verlichten als stressresponsen naar aanleiding van gebeurtenissen in het verleden gaan ontkoppelen. Zo krijg jij zélf je emotionele leven in balans. Eens je deze tool onder de knie hebt kan je hem makkelijk bij jezelf uitoefenen en hoef je minder vaak bij een professional aan te kloppen.

De workshop is inclusief:

– 3u hands-on oefenen van de methodiek
een papieren werkboek
– korte pauze met drankje en versnapering
– een meditatie op mp3 per mail
– schrijfgerei en notaboek
– 2 kadootjes die je dichtbij jezelf brengen 💛

Wat is jouw bijdrage?
Jouw enthousiasme, openheid om te leren en bereidheid tot zelfinzicht

Financiële inleg? €65 

Datum: 14 mei 2022
Duurtijd:
 10-13u
Prijs: €65

Meer info?
Hanne Goeminne
0489 72 78 78
Hanne@huiswelzijn.be

× Hoe kan ik je helpen?