Workshop STRESS TRANSFORMEREN in levensenergie

Leven vanuit ontspanning

Door te oefenen en leven vanuit ontspanning zeg je vaarwel tegen stress, spanning, vermoeidheid, angst, burn-out,…
.
Merk je op dat wat je ook doet, het niet meer vol-doet?
Je hebt goede resultaten met allerlei behandelvormen, maar ze blijven niet. Integendeel, je hebt steeds meer nodig en je bereikt een punt dat het je gewoon niet meer lukt.
Je zit vast in gewoontes die je niet helpen.
Je blijft brandjes blussen en in cirkels draaien.
Je hebt sociaal aanvaarde manieren gevonden om in de stress-reactie te overleven zoals carrière maken, sporten, gezellig feesten, … .
Je merkt dat op, weet dat het anders zou moeten en toch geraakt je er niet uit.
.
Dan is deze workshop zeker voor jou.
.
Hij bestaat uit twee delen:
.
In het eerste deel laat ik je gewaarworden (=energie) en voelen (=fysiek) dat je niets kan doen om te ontspannen en energie te transformeren. Jouw vol-maaktheid zit in je, ontspanning zet de deur open en je lichaam transformeert alles als de beste.
.
In het tweede deel doorleef je dat elke heling en beweging van binnenuit ontstaat. Je ontdekt dat je nu kan doorleven hoe jouw oorspronkelijk bewustzijn in je ligt te wachten om een vorm te krijgen die juist is voor jou.
Jouw lichaam transformeert stress en je laat heling toe voor alle klachten en destructieve gewoontes. Je krijgt een sterke aarding en de bewegingen zijn moeiteloos en toch krachtig. Je lichaam is veerkrachtig en soepel, je geest helder en je ademhaling diep en ruim. Je kijkt door jouw bril naar omstandigheden en geeft vorm aan je leven vanuit wie je werkelijk bent. Je leeft vanuit ontspanning. Je laat je ego leiden door jouw bewustzijn.

SCHRIJF JE HIER RECHTSTREEKS IN 

Datum: 19 juni 2022
Tijd:
10-12u

Prijs€30

Meer info?
Yves Verbeeck
yves@huiswelzijn.be
0475 72 54 85 

Wel-Zijn

Multidisciplinaire groepspraktijk

Oudestraat 89 – 2610 Wilrijk

info@huiswelzijn.be

0474 49 59 40

× Hoe kan ik je helpen?