Ben je het ook beu om telkens door soms heel moeilijke situaties te gaan of onaangename klachten te hebben om een les te leren? Vind je het raar dat je achteraf dankbaar mag zijn? Wist je dat dankbaarheid de krachtigste energie is om te creëren?

Het mensdom leeft al duizenden jaren in stress. We geven gewoontes en overtuigingen van generatie op generatie door die ons in deze reactie houden. Dit zorgt voor chronische klachten en ongemakken. We blussen brandjes die we zelf aangestoken hebben. We komen niet tot volledig herstel.

We zijn vergeten dat alle juiste antwoorden voor jou NU in je lichaam en geest aanwezig en bereikbaar zijn.

In deze lezing geef ik aan hoe je jouw zuiver Zijn ontdekt met alle voor jou juiste kennis en kunde. Deze fundamentele richtlijnen worden veelal over het hoofd gezien. Deze kennis informeert je lichaam hoe het optimaal en volledig heelt. Ik beschrijf welke richtlijnen zich tonen als je toelaat dat je Zijn voor elke houding en beweging zorgt

Na de lezing zal je beseffen dat je op een eenvoudige manier via houdingen en beweging kan ontdekken en oefenen hoe je helemaal gezond en gelukkig kan leven. Je bent dankbaar voor het fysiek zichtbaar is in je dagelijkse realiteit.

 

GRATIS LEZING

Zondag 26 januari 19u30-21u

Meer info?
Yves Verbeeck
yves@huiswelzijn.be
0475 72 54 85 

Wel-Zijn

Multidisciplinaire groepspraktijk

Oudestraat 89 – 2610 Wilrijk

info@huiswelzijn.be

0474 49 59 40

× Hoe kan ik je helpen?