Hello Selflove

In de workshop HELLO SELFLOVE zet jij een onomstootbare zelfzorgroutine op.
Dit is de ‘voorbereiding’ die bij andere zelfzorgprogramma’s ontbreekt!
Híer ruimen we blokkades uit de weg die je weghouden van zelfliefde. We maken je doel glashelder én voorzien de tools waardoor jij vanaf nu met veel plezier consistent je zelfliefde verhoogt!
Enkel wanneer jouw vaatje van liefde overloopt – omdat je jezelf voedt – kan je ook op een fijne manier aan een ander geven.
Resultaat: jij trekt (eindelijk) die leuke partner aan, je hebt meer energie, je staat stevig in je schoenen en bent ook zacht, je voelt je eigenwaarde, je krijgt rust in je hoofd en hart, je geniet van het leven! Ok, … en nog véél meer! Aan jou om te ontdekken!
We zetten een breed arsenaal aan technieken in met invloeden vanuit de psychologie, meditatie en visualisatie, accupressuur, intentie en affirmaties (krachtige techniek hiervoor!), schrijftechniek, geweldloze communicatie, krachtgericht coachen.

Al deze tools zijn ‘uitgetest en goed bevonden’ door mezelf en tientallen van mijn cliënten. Ik ben er zéker van dat jij er ook je voordeel mee doet!

Na deze workshop bezit jij een uitgestippeld ZelfzorgPlan dat helemaal bij je past. Je weet wat het je zal opleveren en je bent supergemotiveerd om jezelf dagelijks de ‘voeding’ te geven om zo ver te komen!

A few minutes of selfcare a day, will keep the doctor away!

De workshop is inclusief:
-3u hands-on technieken en opzetten van jouw zelfzorgplan
-een papieren werkboek
korte pauze met drankje en versnapering
-een meditatie op mp3 per mail
-schrijfgerei en notaboek
-2 kadootjes die je dichtbij jezelf brengen 💛

Wat is jouw bijdrage?
Jouw enthousiasme, openheid om te leren en bereidheid tot zelfinzicht

Wat is jouw financiële inleg? €65 

Datum: 11 juni 2022
Duurtijd:
10-13u
Prijs: €65

Meer info?
Hanne Goeminne
0489 72 78 78
Hanne@huiswelzijn.be

× Hoe kan ik je helpen?