Innerdance is de manifestatie van het deblokkeren van energiebanen door de verschillende kanalen van de hersenen en het lichaam.

Innerdance is waar transformatie en zelfontdekking samenkomen in een unieke ervaring!

Het is een proces waarbij energiebanen in de hersenen en het lichaam worden gedeblokkeerd, wat leidt tot manifestatie. Het is een krachtige reis naar de diepste lagen van jezelf, waarbij je wordt uitgenodigd om de beslommeringen van het dagelijks leven los te laten en contact te maken met je innerlijke wijsheid en kracht. Door middel van muziek, beweging en meditatie nodigt Innerdance je uit om te luisteren naar de stem van je lichaam en ziel.

Tijdens een Innerdance-sessie dompel je jezelf onder in een ruimte van totale ontspanning en overgave. Als ervaren facilitator begeleidt ik je op je reis van heling en groei. Met zachte bewegingen en ademhalingstechnieken open je de deur naar diepere inzichten en transformatie.

Innerdance is toegankelijk voor iedereen, ongeacht achtergrond, leeftijd of ervaring. Het biedt een uitweg om beperkende patronen, oude emoties en negatieve energieën los te laten. Het opent de deur naar een dieper begrip van jezelf en de wereld om je heen.

Laat de krachtige energie van Innerdance je leiden naar innerlijke rust, helderheid en balans. Het is een uitnodiging om te dansen met je eigen innerlijke wijsheid en te ontdekken wat er werkelijk in jou leeft.

Nu is het moment. Gun jezelf deze bijzondere innerlijke reis en ontdek de kracht en schoonheid die in jou schuilen. Schrijf je in voor een Innerdance-sessie en laat de transformatie beginnen. Je zult versteld staan van de krachtige veranderingen die het in je leven teweeg kan brengen.

Duur:  3 uur
Prijs: 

  • One-on-one: 260€
  • One-on-one online: 220€
  • Groepsessie (zie Chi-flow): 65€

Meer info?
Michael Vervroegen
Michael@huiswelzijn.be
0495 38 28 72

× Hoe kan ik je helpen?