Alles wat je kind zegt, doet, is…wat jou raakt als ouder is een boodschap van het kind in liefde aan zijn ouder. Het verhaal van je kind

wordt op een methodische wijze vertaald waardoor je iets van jezelf kan ontdekken, het geeft je als het ware inzicht over je blinde vlekken, dat raakt een snaar en brengt verandering bij kind En ouder. Het geschenk van je kind waar je beide beter van wordt.

Als kindertolk zorg ik ervoor dat je als ouder door een andere bril gaat kijken. Deze bril geeft je helder inzicht en brengt vrijheid en heling. Je kind zorgt voor een soort wake-up call, waardoor oude patronen breken en nieuwe ontstaan vanuit jouw ware kern.

Ik help jou om duidelijk te maken wat jouw kind je wil vertellen met zijn of haar gedrag, wat er bewust mag worden, wat je mag doorvoelen en ontdekken en hierdoor ontstaat er een duurzame gedragsverandering. De liefde tussen jou en je kind is de sleutel die dit werkzaam maakt.

De Present Child methode geeft woorden aan datgene wat kinderen ons willen vertellen met hun gedrag, spel, ontwikkeling of klachten.

 

Tarief: €65/uur

Meer info?
Marleen Onghena
Marleen@huiswelzijn.be
0475 86 11 33

× Hoe kan ik je helpen?