Ervaar de opwekking van levensenergie met Kundalini Bodywork!
Betreed een reis van transformatie en innerlijk ontwaken terwijl je de kracht van Kundalini ervaart. Ik nodig je uit om de grenzen van je lichaam en geest te verkennen en de sluimerende energieën in jezelf te ontdekken.
Kundalini Bodywork is een holistische en integratieve therapie die je lichaam voorbereidt op het vrij stromen van Kundalini-energie en ondersteuning biedt aan degenen die leven met een actieve Kundalini.
Deze eeuwenoude techniek richt zich op het stimuleren van de Kundalini-energie, een bron van onuitputtelijke levenskracht en creatieve potentie. Met zachte aanrakingen, ademhalingstechnieken, energetische bewegingen en ruimte creëren, help ik je de Kundalini-energie te ontwaken en door je lichaam te laten stromen.
Laat de spanningen en blokkades in je lichaam los terwijl je je overgeeft aan de helende kracht van Kundalini. Voel hoe de energie door je chakra’s beweegt en je een diepe staat van ontspanning, balans en bewustzijn bereikt.
Ontdek de diepere lagen van jezelf en maak verbinding met je ware essentie. Kundalini Bodywork biedt niet alleen fysieke ontspanning, maar ook spirituele groei en bewustwording. Het opent de deur naar diepgaande transformatie en een verhoogd gevoel van welzijn.
Door middel van ademhalingstechnieken, het losmaken van opgebouwde spanning in het lichaam, non-duale psychologie, schaduwwerk, Tantra, Reiki en energetisch lichaamswerk, leren we onze eigen individuele beoefening van kundalini-activering. Dit is voor iedereen anders, omdat we allemaal uniek zijn met verschillende ervaringen, interpretaties, situaties en visies. Het helpt mensen om trauma dat op cellulair niveau in het lichaam vastzit te verwerken.
Laat je onderdompelen in de betoverende wereld van Kundalini Bodywork en laat je levensenergie ontwaken. Gun jezelf dit moment van diepe heling, vitaliteit en transformatie. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de krachtige effecten van Kundalini op je lichaam, geest en ziel.
Je bent van harte welkom in onze serene ruimte bij Huis Wel-Zijn, waar je kunt genieten van de helende energieën en transformerende kracht van Kundalini. Laat je leiden door de magie van Kundalini Bodywork en ontdek de onbegrensde mogelijkheden die in jou sluimeren.

Duur: 3 uur

Prijs: 

  • One-on-one: 260€
  • One-on-one online: 220€
  • Groepsessie (zie Chi-flow): 65€

Meer info?
Michael Vervroegen
Michael@huiswelzijn.be
0495 38 28 72

× Hoe kan ik je helpen?