LNT, La Nueva Térapia, is een krachtige techniek die gericht is op het genezen van levende wezens door middel van energie en intentie. Het is een ware ontdekkingsreis naar de diepten van je innerlijke zelf, waar je de helende kracht van aandacht en bewustzijn zult ervaren.

Tijdens een LNT-sessie nodigen we je uit om je open te stellen voor de kwantumkracht van genezing. Met zachte aanraking, energetische overdracht en harmonieuze bewegingen creëren we een veilige ruimte waarin je kunt ontspannen, loslaten en jezelf kunt helen.

LNT richt zich zowel op fysieke pijn en ongemak als op emotionele en spirituele blokkades. Samen werken we aan het achterhalen van de oorzaak van je klachten en deze direct te genezen, waardoor diepgaande transformatie mogelijk wordt.

Wat LNT zo bijzonder maakt, is dat je geen uitgebreide medische voorgeschiedenis hoeft te delen. We kunnen ons richten op de signalen van je lichaam, de gebieden waar je spanning en ongemak ervaart, of de emoties die moeilijk voor je zijn. Op basis van deze informatie kunnen we direct beginnen met de genezing tijdens je eerste sessie.

LNT is een holistische benadering van genezing, waarbij we niet alleen naar symptomen kijken, maar ook naar de onderliggende oorzaken. We nodigen je uit om diep in jezelf te duiken, je bewust te worden van je energie en je te verbinden met je innerlijke kracht.

Stap in de wereld van LNT en laat je onderdompelen in een magische en transformerende ervaring. Voel hoe de energie stroomt, blokkades worden opgeheven en balans wordt hersteld. Ontdek de kracht van je eigen genezingsvermogen en omarm een leven vol vitaliteit en welzijn.

We nodigen je uit om de reis van zelfontdekking en heling te beginnen met LNT. Sluit je aan bij de groeiende groep mensen die de kracht van deze techniek hebben ervaren en hun leven hebben getransformeerd.

Schrijf je in voor een LNT-sessie en geef jezelf het geschenk van heling, groei en innerlijke transformatie. Samen zullen we de weg bewandelen naar een leven vol vreugde, balans en zelfliefde.

Duur?

  • Intake + behandeling : 1,5 uur
  • Behandeling: 1 uur

Prijs?

  • Intake + behandeling 120€ (1,5 uur)
  • Behandeling 80€ (1 uur)
  • Weekprogrammatie op afstand 80€

Meer info?
Michael Vervroegen
Michael@huiswelzijn.be
0495 38 28 72

× Hoe kan ik je helpen?