Ervaar de helende kracht van de Lomi Lomi massage! 

Ben je op zoek naar diepe ontspanning en innerlijke balans? Maak kennis met de traditionele Hawaïaanse Lomi Lomi massage, een ervaring die je lichaam en geest omarmt en in harmonie brengt.

Lomi Lomi is zoveel meer dan alleen een massage. Het is een rustgevende, ritmische massage met zachte aanrakingen die gericht is op ontspanning en genezing. Je zult meteen de lange, vloeiende bewegingen opmerken die over de volledige lengte van je lichaam worden gemaakt. Deze bewegingen lijken op de golven van de oceaan en worden vaak uitgevoerd met de onderarmen in plaats van alleen de handen. De bewegingen van de masseur spoelen als het ware de spanningen in je lichaam weg, heffen blokkades op en stimuleren de Kundalini-energie in je lichaam. Het is werkelijk fenomenaal!

Laat jezelf onderdompelen in een oase van rust. Voel hoe de zachte golven van de Lomi Lomi massage je lichaam omhullen en je geest kalmeren. Laat alle stress en spanning van je afglijden terwijl je geniet van de verzorgende aanrakingen en een serene sfeer.

Gun jezelf dit moment van pure verwennerij en geef jezelf de ruimte om te ontspannen en te herstellen. Laat de liefdevolle energie stromen en ervaar de diepe heling die deze bijzondere massage te bieden heeft.

Het is niet ongewoon dat je na een goede Lomi Lomi massage en de daaropvolgende landing nog dagenlang effecten voelt. Je kunt creativiteitspieken ervaren, meer inzichten krijgen en voelen dat je anders in je lichaam zit. Blokkades, ergernissen of belemmeringen kunnen verdwijnen of verminderd worden. Het stimuleert simpelweg nieuwe levenskracht, waardoor je je na afloop als herboren kunt voelen.

Enkel voor vrouwen

Duur van de massage:

1,5uur 120€ (achterzijde)

2,5uur 200€ (achterzijde en voorzijde)

3 uur 222€ (achterzijde, voorzijde en hoofdmassage)

Prijs: €120-222

Meer info?
Michael Vervroegen
Michael@huiswelzijn.be
0495 38 28 72

× Hoe kan ik je helpen?