Jouw bewustzijn of ziel is als een dynamische, wondermooie, onbezoedelde energie aanwezig in de ruimte van je ontspanning. Dit kan je alleen gewaarworden voorbij je zintuigen los van collectieve en individuele overtuigingen en gewoontes die voor jou niet juist zijn.

Tijdens een Moving Soul Massage lig je comfortabel op een massagetafel. Ik zet de deur open en bied je een zeer diepgaande ontspanning aan. In de ruimte van jouw ontspanning vind je jouw vergeten, vertrouwde energie die altijd subtiel beweegt. Ik vang jouw zielsbeweging op en neem je daarin mee.

De zielsbewegingen zijn uniek en optimaal passend voor jou. Dit is zo herkenbaar en aangenaam dat nog meer spanningen oplossen en je ontspanning nog verdiept. Deze cirkel gaat altijd verder.

Indien gewenst laat ik je ervaren hoe je zelf in een eenvoudige oefening kan toelaten dat je ziel je lichaam beweegt. Dan is de stap naar zielsgelukkig leven niet meer zo groot.

Het is jouw onbezoedelde energie die je lichaam voedt, doet functioneren en heelt. Moving Soul Massage is dus een passe-partout voor heel veel klachten. Hoe minder je stuurt en hoe meer je toelaat, hoe krachtiger.

Ontdek terug je ware Ziel en beweeg!

Prijs: €65
Duur: 1uur

Meer info?
Yves Verbeeck
Yves@huiswelzijn.be
0475 72 54 85

× Hoe kan ik je helpen?