Online Cursus: DE GEHEIMEN VAN ONTSPANNEN BEWEGEN

Als je niets doet, weet ik zeker dat je organen hun functies blijven uitvoeren. Je hart klopt, je maag/darmen verteren, je bloed/lymfe stroomt, … Dit kan je en hoef je niet over te nemen met je verstand of je ego. Gelukkig maar.

Toch loopt het af en toe mis. Hoe komt dat? Het is een gegeven dat je organen energetische informatie krijgen zodat ze functioneren. Deze informatie is optimaal als je ze niet beïnvloedt. Spijtig genoeg doe je dat wel, voornamelijk onbewust, door overgeërfde gewoontes en overtuigingen. Als er dan klachten ontstaan, ga je die weer proberen te beïnvloeden.

Dit terwijl de informatie nog in je aanwezig is die niet alleen weet hoe je organen te informeren hoe ze optimaal functioneren, het is ook de krachtigste informatie hoe te helen. Je hoeft niets te maken, je bent al volmaakt.

Dit kan je ontdekken in ontspanning door specifieke richtlijnen. Hoe meer je ontspant, hoe meer de informatie zich toont en dus een aangenaam gevoel geeft dat alles optimaal functioneert.

Het is dan een kleine stap te beseffen dat je dan ook de informatie opmerkt hoe je optimaal en uniek beweegt. Dat oefen je met heel eenvoudige bewegingen waardoor interne richtlijnen zich tonen. Het is dan weer een kleine stap om dit verder te zetten in je dagelijks leven in deze maatschappij.

Je geniet als je oefent en van een ontspannen, gelukkig leven.

 

online 8-WEKEN CURSUS

Oefen je liever op je eigen tempo of heb je graag dat je alles verschillende keren terug kan bekijken of beluisteren?

Ook dat kan.

De cursus bestaat uit 8 video’s waar ik je meeneem van het prille begin van ontspanning tot continu jeZelf zijn. Elke video bestaat uit een theoretisch deel (zodat je weet waarom je wat oefent) en een (set van maximum 3) oefening(en).

Wil je op jouw unieke manier in deze maatschappij leven zodat stress geen vat heeft op jou en je van elk moment geniet, dan is deze cursus zeker iets voor jou.

Elke week gedurende 8 weken krijg je één video doorgestuurd. Je kan op je eigen tempo en zoveel je wil alles bekijken en oefenen. Stelselmatig wordt je lichaam veerkrachtiger/soepeler, je geest helderder en ben je in staat om ontspannen te leven waardoor je alles veel efficiënter doet.

Je kan deze hier bestellen.

 

Ik heb heel wat watertjes doorzwommen om te ontdekken wat echte ontspanning is en hoe je daardoor vrij beweegt vanuit jouw unieke, schitterende Zelf.

Het is mijn intentie om jullie te inspireren en te begeleiden hoe je daartoe komt.

Ik kan je met mijn hand op mijn hart zeggen: het opent deuren en geeft een heerlijk gevoel.

8 weken online cursus ‘De geheimen van ontspannen bewegen’

8 video’s met theorie, 2 audio recordings en 12 oefeningen aan €49.00.

BESTEL HIER 

Meer info?
Yves Verbeeck
yves@huiswelzijn.be
0475 72 54 85 

HUIS WEL-ZIJN

Multidisciplinaire groepspraktijk

Oudestraat 89 – 2610 Wilrijk

info@huiswelzijn.be

0474 49 59 40

× Hoe kan ik je helpen?