Zit je vaak in je hoofd? Draag je een last op je schouders? Veroorzaakt stress vervelende kwaaltjes.  Of je wil gewoon heel bewust even verbinding maken met je volledige lichaam. Dan is tantramassage misschien wel iets voor jou. 

Tantra gaat immers over het (terug) laten stromen van je levensenergie. Het gaat niet om denken, het gaat om ‘zijn’, uit je hoofd en (terug) in je lichaam. Tantra gaat over genieten, bewust worden, (zelf)liefde. Tantra brengt je dichter bij jezelf. Het is een pad naar zelfrealisatie, authenticiteit, naar het in verbinding komen met je hogere zelf, je goddelijke aard. 

Doorheen de jaren houdt ons lichaam emoties en ervaringen vast. Dit kan zich manifesteren in verschillende lichamelijke klachten. Omdat ik je in een diepe relaxatie breng, kom je weer in verbinding met je lichaam en kunnen zulke lichamelijke klachten verdwijnen. En eenmaal onze levensenergie stroomt, staan we in onze kracht, in verbinding,  kunnen we volop genieten en zijn we vitaal en gelukkig.
Het is als thuiskomen in jezelf.

Verloop van een tantra massage

Voor we starten, bespreken we telkens wat er voor jou op dat ogenblik nodig is. De eerste keer nemen we zelfs wat uitgebreider de tijd voor een verkennend gesprekje.

Vervolgens creëren we een moment van rust en ruimte, waarin jij je verwachtingen, intenties en je (eventuele) grenzen aangeeft, die tijdens de sessie ten allen tijde gerespecteerd worden. Het is voor mij immers prioriteit dat je je veilig en geborgen voelt. Dit is nodig om je de mogelijkheid te geven om dieper in je lichaam te zakken, te voelen, emoties te lossen.

De massage zelf ontvang je met warme olie, op een futon. Na de massage geef ik je graag wat ruimte en stilte-tijd om alles wat verwelkomd werd tijdens de massage te laten zakken. 

Duur:  +/- 2 uur
Prijs: €195 

Meer info?
Vera Van Schoor
vera@huiswelzijn.be
0468 42 31 42

Maak via mijn specifieke agenda hier je afspraak 

× Hoe kan ik je helpen?