Trakteer jezelf op een zalige therapeutische massage!

Voel je de spanning in je lichaam toenemen? Heb je last van pijnlijke spieren of een overvolle en overbelaste geest? Dan is het tijd om jezelf een moment van ontspanning en genezing te gunnen met een therapeutische massage.

Je kunt op mij rekenen om je welzijn te bevorderen en je te helpen de balans in je lichaam en geest te herstellen. Met zorgvuldige aanraking, gerichte druk en speciale massagetechnieken zal ik de spanning loslaten, de bloedcirculatie verbeteren en het natuurlijke helende vermogen van je lichaam stimuleren.

Of je nu behoefte hebt aan verlichting van spierspanning, stressvermindering, emotionele ontspanning of gewoon een moment van pure verwennerij, ik pas de massage aan op jouw specifieke behoeften.

Laat jezelf onderdompelen in een oase van rust en herstel. Neem even afstand van de hectiek van het dagelijks leven en geef jezelf de rust en ruimte die je verdient. Voel de spanning wegsmelten en de energie vrij stromen terwijl je geniet van een weldadige therapeutische massage.

Je verdient het om te investeren in je welzijn. Ik verwelkom je graag in een serene en helende omgeving. Ontdek de kracht van therapeutische massage en laat jezelf verwennen met de helende aanrakingen die je lichaam en geest in harmonie brengen.

 

Je kan kiezen tussen een massage van 1 uur of 1,5 uur.  Langere sessies zijn eventueel mogelijk om specifieke klachten te behandelen al raad ik steeds aan om dit in meerdere sessie aan te pakken om het lichaam zijn tijd te geven.

Duur van de massage: 
Je kan kiezen tussen een massage van 1uur of 1,5 uur

Prijs: 
€80  (1 uur) 
€120 (1,5uur)

Meer info?
Michael Vervroegen
Michael@huiswelzijn.be
0495 38 28 72

× Hoe kan ik je helpen?