Cursus  ECHT ONTSPANNEN EN VRIJ BEWEGEN

Door te oefenen en leven vanuit ontspanning zeg je vaarwel tegen stress, spanning, vermoeidheid, angst, burn-out,…
.

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt? Een sluimerend ontevreden gevoel? Je ziet de uitweg niet en het gaat van kwaad naar erger. Verlies je efficiëntie, kan je je moeilijk concentreren en geraakt je meer en meer uitgeput?

Ik kleine groepjes gaan we door twee delen:

  •  Ik bied je unieke en heel specifieke richtlijnen aan om je ontspanning terug te vinden en te laten evolueren naar meditatie. Je ontdekt jouw subtiele energie in de leefreactie en leert hoe je blokkades en ‘gevangen’ energie transformeert. Je energie neemt toe en deze ‘weet’ wat voor jou juist en goed is.
  •  Ik onthul de innerlijke principes die beschrijven wanneer jouw energie voor je houding en je bewegingen zorgt. We genieten optimaal van enkele eenvoudige oefeningen. Deze ervaring kan je toepassen in je dagelijkse leven. We oefenen ook met twee wat extra feedback geeft, om elkaar te steunen en gewoon omdat het leuk is.

Je gaat met meer energie naar huis wat zorgt voor een veerkrachtig en soepel lichaam, een heldere geest en ruime ademhaling. Je weet wat je wil en je hebt de drive om het effectief uit te voeren. Je neemt de touwtjes van jouw leven terug in handen.

 

Cursus echt ontspannen en vrij bewegen

Evolueer in 4 avonden van een leven met fysieke, emotionele of mentale klachten of symptomen naar in alle vrijheid definitief gezond en blij leven.
Ik geef de fundamentele principes van ontspanning, meditatie en beweging aan de hand van 12 tai chi/ch kung/meditatie oefeningen.

Wanneer: maandagen 13 en 20 februari en 13 en 20 maart van 19u00-21u30
Maximum aantal deelnemers: 8
Bijdrage: €150.00

 

cursus: 4 maandag-avonden

 13 en 20 februari & 13 en 20 maart 
van 19u tot 21u30

Maximum aantal deelnemers 8

Bijdrage€150

SCHRIJF JE HIER RECHTSTREEKS IN 

Meer info?
Yves Verbeeck
yves@huiswelzijn.be
0475 72 54 85 

HUIS WEL-ZIJN

Multidisciplinaire groepspraktijk

Oudestraat 89 – 2610 Wilrijk

info@huiswelzijn.be

0474 49 59 40

× Hoe kan ik je helpen?