Hallo, ik ben Sandra, mijn passies zijn mensen, intimiteit en interacties. Ik heb me in elk van deze thema’s verdiept met mijn hoofd, mijn lichaam en mijn essentie. Voor mij is het belangrijk om te verbinden vanuit evenwaardigheid en authenticiteit.

Uit die passie en waarden is de Vrouwencirkels vzw geboren (www.vrouwencirkels.be) en een paar maanden later mijn eigen zaak waarin ik mensen begeleid naar een bezielde(re) fysieke & emotionele intimiteit.  Daarnaast heb ik het Intimiteitsfeest gecreëerd, in dit weekend nodig ik mensen op een laagdrempelige manier uit om kennis te maken met de verschillende vormen van intimiteit (www.intimiteitsfeest.be). Mijn meest spiegelende en waardevolle creatie vind ik mijn zoon.
Intimiteit is een ruim begrip, voor mij gaat het over het opnieuw vinden van de verbinding met jezelf, het terug gaan voelen, contact maken met jouw lichaam. Het gaat ook over de verbinding met je partner, je vrienden, je collega’s, … en ook de verbinding met jezelf. Elke verbinding/relatie die we hebben creëert een ruimte tussen ons en die ander. Bij de ene verbinding is die tussenruimte kleiner en is de intimiteit groter, bij de ander is de tussenruimte wat ruimer groter en dan is de intimiteit kleiner. Die verschillende tussenruimtes hebben aandacht, zorg, liefde nodig, zodat het daar aangenaam vertoeven is.

 Tot slot ondersteun ik ook mensen die vastlopen in hun fysiek intieme connecties. Mensen die pijn, spanning ervaren, mensen die geen zin meer hebben, mensen die niet afgestemd geraken met hun partner in hun fysieke intimiteit, mensen die patronen opmerken die ze niet als deugddoend ervaren,… Ik bouw deze sessies altijd afgestemd, traag en respectvol op. 

Aanbod:

  • Intimiteitsgids
  • Valleicoach
  • Lichaamsgerichte en gesprekstherapie
  • Vrouwencirkels
  • 1 op 1 sessies, koppelsessies en groepstrajecten
× Hoe kan ik je helpen?