Familieopstellingen bieden een krachtige methode om inzicht te krijgen in de verborgen dynamieken en patronen die we vaak onbewust met ons meedragen. Deze methodiek helpt bij het blootleggen van de oorsprong van bepaalde patronen of toxische relaties, waardoor je meer helderheid en begrip krijgt.

Wat zijn familieopstellingen?

Familieopstellingen zijn een therapeutische methode die gebruikt wordt om de verborgen verbanden en dynamieken binnen een familie zichtbaar te maken. In tegenstelling tot traditionele opstellingen met representanten, werk ik individueel met jou. Door middel van visualisatie en andere technieken kunnen we de onderliggende oorzaken van terugkerende problemen en patronen onderzoeken. Dit biedt de mogelijkheid om nieuwe inzichten en oplossingen te vinden.

Waarom kiezen voor familieopstellingen?

Familieopstellingen bieden unieke voordelen die helpen bij het doorbreken van belemmerende patronen en het herstellen van gezonde relaties.

Als ervaren begeleider in familieopstellingen help ik je om:

 – Inzichten te verkrijgen: Ontdek de oorsprong van bepaalde patronen en toxische relaties.

– Patronen te doorbreken: Begrijp en doorbreek belemmerende dynamieken die je leven beïnvloeden.

– Helderheid te krijgen: Krijg duidelijkheid over complexe familiebanden en persoonlijke relaties.

– Verbinding te herstellen: Werk aan het herstellen van gezonde en evenwichtige relaties binnen je familie.

Hoe werkt het?

Tijdens een individuele sessie gebruiken we visualisatie en andere technieken om jouw familie of systeem op te stellen. Dit stelt ons in staat om de onderliggende dynamieken te verkennen en te begrijpen. Door deze benadering kun je patronen herkennen en begrijpen, wat de eerste stap is naar heling en verandering.

 Bij individuele familieopstellingen krijg je de kans om diepgaande inzichten te verwerven in je familiegeschiedenis en de invloed ervan op je huidige leven. 

Samen werken we aan het herstellen van balans en harmonie, zodat je vrijer en evenwichtiger verder kunt gaan.

Meer info of afspraak maken?

Selina Boonen
Selina@huiswelzijn.be
+32 473 30 12 23

× Hoe kan ik je helpen?