Heb je fysieke en/of mentale klachten waar blijkbaar geen oorzaak voor te vinden is? Heeft elke behandeling tot nu toe geen blijvende resultaten? Heb je schrik dat het dan nooit gaat stoppen?  Weerhouden fysieke of mentale klachten je om je droom te verwezenlijken?

Uit de studie van de epigenetica weten we dat de gezondheid en het optimaal functioneren van je cellen vooral afhangt van de kwaliteit van de energie waarin ze baden. Lichamelijke of mentale klachten zijn een gevolg van overgeërfde trauma’s, gewoontes en/of overtuigingen waar je tegen vecht, van vlucht of die je onderdrukt of die zo vertrouwd geworden zijn dat de energie natuurlijk lijkt te zijn. Als je deze wil helen, is het noodzakelijk om de energie terug in beweging te brengen en/of de kwaliteit ervan te transformeren naar het oorspronkelijke juiste voor jou.

De behandeling bestaat uit twee delen:

  • Terwijl je rustig op een massagetafel ligt, maak ik heel zacht trauma’s los en transformeer de energie. Je voelt een diepe, volle rust en wordt jouw innerlijke beweging gewaar. Dit is de beweging in de stilte.
  • Als je van de tafel komt, begeleid ik je en laat ik je voelen hoe jouw oorspronkelijke energie voor jouw optimale houding zorgt en je lichaam en geest harmonieus beweegt. Je blijft stil terwijl je beweegt.

Je ontdekt steeds meer wat je werkelijk bent; een krachtige energie. Deze energie informeert je lichaam om de energie van (overgeërfde) trauma’s, gewoontes en overtuigingen te transformeren. Symptomen, klachten, pijnen, depressieve gevoelens, angsten, piekergedachten, … lossen op. Daardoor geniet je meer. Dit is een ideale motivatie om te oefenen waardoor trauma’s definitief helen en je nieuwe gewoontes en overtuigingen ontwikkelt die voor jou juist zijn.

Je komt helemaal terug tot leven en kunt vrij bewegen.

Prijs: €65
Duur: 1 uur

Meer info?
Yves Verbeeck
Yves@huiswelzijn.be
0475 72 54 85

× Hoe kan ik je helpen?