Heb je steeds terugkerende of chronische fysieke klachten waar je geen antwoord voor vindt? Als je een oplossing gevonden hebt voor het ene, komt er weer iets anders. Gaat het u nooit stoppen?  Weerhouden fysieke klachten je om je droom te verwezenlijken?

Uit de studie van de epigenetica weten we dat de gezondheid en het optimaal functioneren van je cellen vooral afhangt van de kwaliteit van de energie waarin ze baden. Dit bepaalt ook je fysieke houding en elke beweging.

Lichamelijke of mentale klachten zijn een gevolg van overgeërfde energie waar je tegen vecht, van vlucht of  die je onderdrukt of energie die voor jou niet juist is die vertrouwd geworden is.

De behandeling bestaat uit twee delen:

  • Terwijl je rustig op een massagetafel ligt, maak ik heel zacht spanning en blokkades los en transformeer vertrouwde energie. Je voelt een diepe, volle rust en wordt meer jouw oorspronkelijke energie gewaar. Ik zorg ervoor dat je het effect van jouw energie op je fysiek lichaam voelt.
  • Als je van de tafel komt, laat ik je voelen dat jouw energie voor de meest optimale houding zorgt en jouw lichaam meeneemt in de meest harmonieuze beweging met eenvoudige oefeningen.

Een rechtstreekse en veilige manier om jouw oorspronkelijke energie te ontdekken, is het effect op je houding en elke beweging voelen. Zeer specifieke, interne richtlijnen geven aan of je op het juiste spoor zit of niet. Ik begeleid je in deze boeiende ontdekkingstocht.

Alleen jouw oorspronkelijke energie is in staat om je lichaam te informeren hoe het letterlijk ALLES kan helen. Symptomen, klachten, pijnen, depressieve gevoelens, angsten, piekergedachten, … lossen op. Dit kan je niet overnemen met je verstand. De kunst is jouw oorspronkelijke energie terug te ontdekken.

Je komt helemaal terug tot leven, vind in elke situatie de optimale houding en kunt vrij bewegen.

Prijs: €65
Duur: 1 uur

Meer info?
Yves Verbeeck
Yves@huiswelzijn.be
0475 72 54 85

× Hoe kan ik je helpen?