Velen dromen van een energiek en gezond leven. Het blijft echter vaak bij een droom. Op dit moment kampen veel mensen met overgewicht, ongezonde eetpatronen, onvoldoende slaap of slaap van slechte kwaliteit, stress en bewegingsarmoede. Dit zijn risicofactoren voor hart- en vaatziektes, diabetes, kanker en gewrichtsaandoeningen. Gezondheid is niet enkel van belang voor je lichaam maar ook voor je geest. Het helpt om gelukkiger in het leven te staan.

Ik ben als lifestyle coach gespecialiseerd in gedragsveranderingen en ik ben jouw gids om je te helpen met levensstijlgerelateerde doelen.

Bij lifetsylecoaching gaan we samen op zoek naar een gezonde levensstijl die bij jou past. Het komt neer op een goede balans tussen voeding, beweging, ontspanning en slaap, rekeninghoudend met je leefomgeving. Zo kies je bewust voor een vitaal en energiek leven. Je werkt aan duurzame gedragsveranderingen die leiden tot een gezond en fit leven. Je zult ervaren dat je je er goed gaat voelen en zo onstaan nieuwe, gezonde gewoontes. Jij bent het die bouwt aan je eigen veerkracht. Als lifestyle coach begeleid ik jou daarbij.

Wat mag je verwachten ?

. een persoonlijke intensieve aanpak

. een concreet en haalbaar stappenplan dat resultaten geeft

. een holistische aanpak met aandacht voor voeding, beweging, slaap, ontspanning rekeninghoudend met je leefomgeving

. gezond genieten van een sociaal leven

. geen jojo-effect door streng dieet maar een nieuwe aangename leefstijl

. regelmatig samen evalueren en bijsturen

 Je zal merken dat een gezonde levensstijl geen energie vraagt maar energie zal geven !

Tarief: €65/uur

Meer info?
Claire Golderg
Claire@huiswelzijn.be
0476 31 63 28

Sessies kunnen zowel in het Frans als Nederlands.

Schikken de online beschikbare momenten niet in je agenda, bel of stuur me gerust een bericht dan zoeken we samen naar een ander moment.

× Hoe kan ik je helpen?