Waarom kiezen voor een Narcisme Coach?

Narcisme coaching is een gespecialiseerde vorm van begeleiding voor mensen die te maken hebben gehad met narcistische relaties. Dit kan variëren van het huidige moment van vastzitten in zo’n relatie tot het proces van herstel na het verlaten van een narcistische partner. Samen met een ervaren coach werk je aan oplossingen, inzichten en het herontdekken van jezelf.

Waarmee kan ik je helpen?

° Wanneer je in een narcistische relatie of huwelijk zit en hier graag uit wilt (met behulp van een exitplan) Vastzitten in een narcistische relatie kan overweldigend zijn. Samen stellen we een persoonlijk en veilig exitplan op, inclusief veiligheidsmaatregelen, financiële planning, een ondersteuningsnetwerk en juridische stappen. Het is cruciaal om een narcistische relatie op een veilige en doordachte manier te verlaten. Samen zorgen we ervoor dat je de kracht en middelen hebt om deze stap te zetten.

° Wanneer je in een (v)echtscheiding zit en ondersteuning nodig hebt om de confrontatie met je narcistische ex-partner aan te gaan bij de rechtbank, bemiddelaar, sociaal werker, etc. Een (v)echtscheiding met een narcistische ex-partner kan zeer stressvol zijn. Narcisten gebruiken vaak manipulatieve tactieken om het proces te domineren. Ondersteuning is hierbij cruciaal. Samen werken we aan strategieën om met manipulatie om te gaan, emotionele ondersteuning, praktische begeleiding bij juridische procedures en gezond co-ouderschap.

° Wanneer je uit een narcistische relatie komt en jezelf opnieuw wilt ontdekken Na een narcistische relatie kun je je verloren voelen, alsof je een schim van jezelf bent geworden. Herontdekken wie je bent en weer verbinden met je eigen kracht is essentieel. Samen werken we aan zelfwaardering, het stellen van grenzen, emotioneel herstel, voorbereiding op nieuwe relaties en het ontdekken van je levensdoelen. Veel mensen voelen zich na een narcistische relatie verloren en hebben moeite om hun leven opnieuw op te bouwen. Ik help je om stap voor stap jezelf terug te vinden en een leven te creëren dat bij jou past.

Als narcisme coach bied ik je de gespecialiseerde ondersteuning die je nodig hebt om te herstellen van de complexe dynamiek. Als ervaringsdeskundige begrijp ik de unieke uitdagingen waar je mee te maken hebt.

In mijn praktijk krijg je mijn onverdeelde aandacht en ga ik zonder oordeel met je in gesprek. Samen werken we aan persoonlijke begeleiding, veiligheid en begrip, herstel van zelfvertrouwen en praktische ondersteuning.

Bij mij vind je een veilige plek waar je jezelf kunt zijn en samen werken we aan jouw herstel en groei. Met mijn diverse achtergrond en persoonlijke ervaring help ik je graag op weg naar een beter, evenwichtiger leven.

Meer info of afspraak maken?


Selina Boonen
Selina@huiswelzijn.be
+32 473 30 12 23

× Hoe kan ik je helpen?