Waarom kiezen voor een relatiecoach?

Ik ben gepassioneerd over de dynamiek tussen koppels en hoe een relatie tot optimaal geluk kan leiden. Relatiecoaching biedt begeleiding aan koppels die vastlopen in hun relatie of huwelijk. Samen werken we aan het verbeteren van de dynamiek, communicatie, en het herontdekken van elkaar om plezier en voldoening in het samenzijn te vinden.

Koppels die vastlopen in hun relatie of huwelijk

Vastlopen in een relatie kan verschillende oorzaken hebben, zoals miscommunicatie, verlies van verbinding, of onverwerkte emoties. Als relatiecoach help ik koppels om deze obstakels te overwinnen en een gezonde, liefdevolle relatie op te bouwen. Samen richten we ons op:

  • Dynamiek verbeteren: We analyseren de huidige dynamiek in jullie relatie en zoeken naar manieren om deze te verbeteren. Dit kan betekenen dat we kijken naar rolpatronen, verwachtingen en de manier waarop jullie met elkaar omgaan.
  • Communicatie versterken: Effectieve communicatie is de basis van een gezonde relatie. We werken aan het verbeteren van luistervaardigheden, het uiten van gevoelens en behoeften, en het oplossen van conflicten op een constructieve manier.
  • Elkaar herontdekken: Na verloop van tijd kunnen koppels het gevoel hebben dat ze uit elkaar gegroeid zijn. Samen ontdekken we wat jullie oorspronkelijk bij elkaar bracht en hoe jullie die verbinding kunnen hernieuwen.
  • Plezier en samenzijn: Het is belangrijk om samen plezier te hebben en te genieten van elkaars gezelschap. We zoeken naar manieren om opnieuw plezier te vinden in het samenzijn en om gezamenlijke activiteiten te ondernemen die jullie beiden gelukkig maken.

In mijn praktijk krijgen jullie mijn onverdeelde aandacht en gaan we zonder oordeel in gesprek. Samen werken we aan:

  • Persoonlijke begeleiding: Op maat gemaakte ondersteuning voor jullie specifieke situatie.
  • Veiligheid en begrip: Een oordeelvrije ruimte om jullie verhaal te delen.
  • Herstel van vertrouwen: Technieken om vertrouwen en verbondenheid te herstellen.
  • Praktische ondersteuning: Hulp bij emotionele en praktische aspecten van de relatie.

Bij mij vinden jullie een veilige plek om aan jullie herstel en groei te werken, met mijn diverse achtergrond en ervaring als basis voor een beter, evenwichtiger samenzijn.

Meer info of afspraak maken?


Selina Boonen
Selina@huiswelzijn.be
+32 473 30 12 23

× Hoe kan ik je helpen?