De ware held gaat geduldig op zoek naar zijn/haar oorspronkelijke, authentieke energie. Het mensdom bezoedelt deze energie al heel lang door allerlei overgeërfde trauma’s, gewoontes en overtuigingen wat onvermijdelijk tot onaangename gevolgen leidt. Dit is zo gewoon geworden dat het normaal lijkt te zijn.

Veelal is de overtuiging dat de held de onaangename gevolgen bestrijdt en terugkeert naar de oorspronkelijke energie. Als je naar de geschiedenis kijkt, is dat echter niet zo. De kortstondige euforie van de overwinning maakt plaats voor nog meer strijd. Nu is uitputting onvermijdelijk. De held is verslaafd aan de overwinningsroes en is vergeten dat hij/zij zelf de energie blijft bezoedelen.

De ware held laat zich niet afleiden en blijft altijd trouw aan de oorspronkelijke energie. De ware held leeft niet in de stress- noch relaxatie-REactie en kiest voor de leef-actie.

Dit heeft gevolgen op verschillende niveaus:

  1. De oorspronkelijke energie is een zeer grote hoeveel heel aangename energie wat een enorme innerlijke kracht is. Dit is een heel bijzondere gewaarwording.
  2. Deze innerlijke kracht voedt en informeert je lichaam en geest hoe optimaal te functioneren en helen. Dit is een uiterst aangenaam gevoel.                
  3. Er is een uitstraling rond het lichaam waardoor de ware held constructief bijdraagt aan een vredevolle wereld.

Wees stil en ontdek
blijf stil terwijl je handelt.

Deze lezing zet alle richtlijnen op een rijtje hoe je de oorspronkelijke energie terug ontdekt EN leeft volgens dat wat in je verscholen ligt.

Wil je blijven overleven en strijden of ben je moegestreden? Wil je nu leven en genieten? Blijf je een held of word je een ware held?

Ook benieuwd? Schrijf je dan gratis in via deze link

GRATIS LEZING

Donderdag  13 juni van 19u30-21u

Inschrijven kan via deze link

Meer info?
Yves Verbeeck
yves@huiswelzijn.be
0475 72 54 85 

Wel-Zijn

Multidisciplinaire groepspraktijk

Oudestraat 89 – 2610 Wilrijk

info@huiswelzijn.be

0474 49 59 40

× Hoe kan ik je helpen?