Ik ben Hanne.

Ik ben onder meer psychologe, vrouw en mama. Vanuit die eerste rol inspireer en help ik jou om bewust en licht te leven. Die andere twee zijn mijn eigen dagelijkse oefenterrein en inspiratiebron.

I FEEL therefore I AM

Emoties zijn een onuitputtelijke krachtbron voor gewenste verandering. Ik gebruik ze graag als kompas om het leven te navigeren. Het is mijn passie mensen te empoweren om kapitein van hun eigen leven te zijn.

Als therapeute leg ik graag de nadruk op jouw empowerment.
Ik kan jouw situatie, noch welbevinden veranderen. Jij kan dat zélf wél.
En dat is meteen de zwaarste en tegelijkertijd de meest hoopvolle boodschap die ik je kan geven!

Het leven werpt ons uitdagingen toe; angsten, overprikkeling tot in extremis burn-out, depressie, en situaties (en/of mensen) in onze omgeving die ons op verschillende manieren kunnen triggeren. Soms hebben we daardoor het gevoel ‘vast te zitten’.
Dan kan therapie helpen.

Ik houd je de spiegels voor die jou helpen om terug regie te nemen over je leven; voorbij angst, naar meer energie, meer rust voelen, weg van geconditioneerde gedachten,…
Ik denk en voel mee en geef je tips, oefeningen, help je naar in-zichten. Dat doen we in gesprekstherapie, op creatieve wijze, via ademwerk, meditatie/visualisatie…

Wanneer aangewezen stel ik je een Reikisessie voor of maken we een uitstapje in de wondere wereld van NEI om blokkades uit je systeem te klaren.

Alles op jouw maat en tempo!

Door ons ontmoeten hoop ik jou jezelf te laten ont-moeten, waardoor je lichter weer buiten stapt.

Ik heb onder andere ervaring met en werk graag rond veerkracht, burn-out, bore-out, zelfliefde, zelfbeeld, identiteit, bewustwording/ ontwaken, energie, emoties/ emotionele blokkades, hoogsensitiviteit.

Iedereen (vanaf +/- 12 jaar) die ergens tegenaan loopt en daarin wil transformeren is welkom.

Je kan bij me terecht voor therapie vanuit een holistische mensbeeld, voor een losse sessie Reiki, een sessie NEI (Neuro Emotionele Integratie).
Ik faciliteer ook Vrouwencirkels te Huis Wel-Zijn.

Neem gerust contact op of boek meteen een eerste gesprek zodat we kunnen kennismaken.

Aanbod:

Kinderen en volwassenen vanaf +/- 12 jaar

× Hoe kan ik je helpen?