Ik ben Hanne.

Ik ben onder meer psychologe, vrouw en mama. Vanuit die eerste rol inspireer en help ik jou om bewust en licht te leven. Die andere twee zijn mijn eigen dagelijkse oefenterrein en inspiratiebron.

I FEEL therefore I AM

Emoties zijn een onuitputtelijke krachtbron voor gewenste verandering. Ik gebruik ze graag als kompas om het leven te navigeren. Het is mijn passie mensen te empoweren om kapitein van hun eigen leven te zijn. 

IK BEN (I AM) is wat voor mij centraal staat. Niet wat jij doet, maar wie jij bent doet ertoe!

Ik help jou om in je volle ZIJN te ontwaken én te leven. We gaan op zoek naar je ware potentieel en ontdekken welke ‘superpowers’ verborgen liggen onder je beperkende overtuigingen. Je emoties zijn daarbij een belangrijke sleutel. Één van mijn stokpaardjes is LOSLATEN; je ontdoen van wat je niet (meer) dient. Ik stel het vaak voor als het pellen van een ui, tot je bij je ware kern uitkomt.

Een ander stokpaardje is zeker ZELFZORG. Het is broodnodig in de hectiek van vandaag met zijn vele uitdagingen en brengt je reeds in fijn contact met jezelf. Dat contact maken met en leven vanuit je eigen kern – in alle lichtheid – vanuit JOUW FLOW, is waar mijn missie cumuleert.

Deze missie vertaalt zich in mijn aanbod:

    • Gesprekstherapie
    • Emotionele Expertise
    • Burn-out coaching
    • Identiteitstcoaching
    • FindingYourFlow-groepstraject
Ik heb onder andere ervaring met en werk graag rond veerkracht, burn-out, bore-out, zelfliefde, zelfbeeld, identiteit, bewustwording/ ontwaken, energie, emoties/ emotionele blokkades, hoogsensitiviteit.
× Hoe kan ik je helpen?