Ik ben Kris, initieel opgeleid als beeldend therapeut. Maar gaandeweg kwamen er allerlei opleidingen op mijn pad. In de loop van de jaren merkte ik dat naast het psychotherapeutische werken, de nood aan verbinding met je lichaam en je gevoel nog groter is dan aanvankelijk gedacht. Zo ben ik stilaan meer en meer een ervaringsgerichte, holistische weg ingeslagen. Ik kijk dan ook graag vanuit diverse invalshoeken naar de mens als geheel. Ik combineer uit verschillende disciplines elementen om jou zoveel mogelijk vertrekkend vanuit ervaringen te begeleiden. Zo brengen we puzzelstukjes uit je leven samen en kan jij je weer verbinden met je gevoel, je lijf of je denken, kortom met je zijn.

Bij mij zijn jongeren en volwassenen welkom die op één of andere manier vastlopen in hun ontwikkeling en dagelijks leven. Zit je niet lekker in je vel? Heb je een traumatische ervaring gehad? Ervaar je problemen waardoor klachten op psychisch, emotioneel en/of lichamelijk gebied zichtbaar worden? Is de balans weg en heb je (tijdelijk) ondersteuning nodig om verder te kunnen? Dan begeleid ik je graag verder.

Met mijn diverse therapeutische bagage ga ik intuïtief en integratief aan de slag en werk ik op maat. Daar ligt immers mijn kracht. Maar dat doe ik niet alleen. Door de jaren heen heb ik nog meer het belang van samenwerken en doorverwijzen, uitstappen maken tussen verschillende disciplines, ingezien. Daarom laat ik me graag omringen door een sterk team collega’s zodat we jou een aanbod kunnen bieden dat het best bij jou past.

Ik ben iemand die naast mijn therapeutisch werk, ook van plannen, organiseren en faciliteren hou.

En zo werd het tijd om een plek te creëren waar ik dat team van therapeuten en behandelaars, die methodieken hanteren waar ik volledig achter sta, kon onderbrengen in één praktijkhuis, Huis Wel-zijn werd geboren.

Ik ben dan ook de oprichter, bezielster en coördinator van Wel-zijn.

Deze fijne afwisseling tussen het begeleiden van mensen en de praktische organisatie van ons huis, zorgt voor mezelf voor een mooie balans en maakt van mij een beter mens.

× Hoe kan ik je helpen?