Ik ben Isabelle en ik ben Sofrologe en coach.  Ik ondersteun drukbezette, ambitieuze, wakkere en maatschappelijk bewuste mama’s & papa’s die tijdelijk uit balans zijn. Ik begrijp hoe het leven en je vele rollen & verantwoordelijkheden je kunnen opslorpen. 

Hoe je alles graag onder controle wil hebben, je jezelf vaak wegcijfert, alles graag piekfijn afwerkt en iedereen die telt de nodige aandacht wil geven. Maar dat gaat vaak dan ten koste van jezelf & je eigen veerkracht.

Ik begrijp hoe waardevol het kan zijn om een “compagnon de route” te hebben, iemand die tijdelijk aan je zijde staat wanneer je het even niet meer ziet zitten. Ik ben graag die partner, want het is mijn missie om mensen terug in balans te brengen met zichzelf, zowel professioneel als privé.

Maar ook om je bij te staan bij je persoonlijke ontwikkeling & bewustzijnsverruiming proces. Mijn expertise vloeit voort uit mijn eigen (ziekte & burnout)ervaring als drukbezette mama & professional, jarenlange training & werk met mensen en uiteraard persoonlijke passie & interesse.

 Wil jij ook graag terug innerlijke rust beleven?  Terug de verbinding herstellen met wat je écht belangrijk vindt en dicht bij je eigen waarden blijven? 

Wil je de juiste prioriteiten kunnen stellen en zinvol bezig zijn, zowel in je job als privé?

 Dan help ik je heel graag verder, met de nodige zorgzaamheid, veiligheid, authentieke aandacht en warmte. De natuur, mijn gevarieerd pakket aan coaching technieken en Sofrologiesessies zijn mijn dankbare hulpbronnetjes bij coaching trajecten. 

Ze dragen stuk voor stuk bij, bij het hervinden van je innerlijke rust & balans.  Bij het dicht bij jezelf blijven en je ware IK laten stralen.

× Hoe kan ik je helpen?